tisdag 21 augusti 2012

Aubergine med Feta

Bara gör dom! Enkla att göra och väldigt goda! © Hummus och Pannkaka

Auberginer är så ljuvligt gott tycker vi på Hummus och Pannkaka. Här är ett sätt att tillaga dem på.

Ingredienser:

  • 2 auberginer
  • 8-10 soltorkade tomater
  • 1 msk hackad basilika
  • 200 g fetaost
  • 1 dl olivolja till pensling 
Skiva auberginerna i tunna skivor på längden. Lägg skivorna på ett bakplåtspapper eller en ren kökshandduk. Salta rejält och låt stå 20 minuter så att de vätskar av sig. Skölj sedan av saltet och torka skivorna torra. Pensla dem sedan med olivolja och stek dem på bägge sidor tills de får lite färg. Låt dem svalna lite och fyll dem sedan med blandningen av fetaost, de hackade soltorkade tomaterna och basilikan. Vår smakpanel gjorde vågen till denna rätt kan vi avslöja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar